Flyktningkrisen

Kronikk – Vi har sviktet og vi har løyet om flyktningkrisen

i Artikler/Kronikker av

Skrevet av Lars Martin Mediaas og Arve T. Thorsen, Kristne arbeidere i Oslo og Akershus.

Dette er arven etter flyktningkrisen: Ikke bare regjeringen har sviktet. Vi som er i opposisjon har sviktet, vi også. Vi, den arbeiderbevegelsen som burde forvaltet nestekjærlighets­tradisjonen med hevet hode. På venstresiden har vi vært rådville. Vi vil alt det beste for alle, men kan ikke få det til. Vi har kommet med ivrig, høylytt og ofte berettiget kritikk av høyre­sidens intensjoner, men ikke oppnådd mer enn at vi selv har følt oss rene og ranke. Vi har sittet­ tause fordi det er en sak venstresiden ikke har «eierskap» til, som betyr at hvis en debatt om dette får dominere valgkampen gjør vi et dårlig valg. Det har ført til en debatt og samfunnstilstand med klare sykdomstegn.

Lese hele kronikken i Vårt Land her…

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

Siste fra Artikler

Dyp sorg

Det er med dyp sorg vi i dag mottok den triste meldingen
Gå til Toppen