Kronikk – En bønn om et varmere parti

i Artikler/Kronikker av

Skrevet av Atle Thorsen og  Halvor Bruun, Kristne Arbeidere Oslo og Akershus

Med Jonas Gahr Støre har Arbeiderpartiet fått en leder som er åpent kristen. At organisasjonen Kristne Arbeidere, som har eksistert i 75 år og er en integrert del av den norske arbeiderbevegelsen, gleder seg over det, vil neppe overraske noen. Men kanskje kan grunnen til begeistringen vår gjøre nettopp det. Vi tror dette er en anledning for Arbeiderpartiet til å blankpusse den fineste delen av arvesølvet, nemlig nestekjærligheten og omtanken for enkeltmennesket

Les hele innlegget i Dagsavisen

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published.

*

Siste fra Artikler

Dyp sorg

Det er med dyp sorg vi i dag mottok den triste meldingen
Gå til Toppen